Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
A Nemzetközi Repülőnap és Haditechnikai Bemutató előszele Szombathelyen
2021.07.12. 11:19 , Némethné Lakos Nikoletta t. zls.

Ismét repülőgépektől volt hangos Szombathely és környéke a hétvégén. A Családi repülőnapon toborzóink változatos programmal várták az érdeklődőket.

A járványhelyzet alatt hozott szigorítások enyhítése következtében több száz helyi lakos látogatott el a hétvégi eseményre, melyen a szombathelyi toborzó iroda és az MH 83. Popper Emil Területvédelmi Zászlóalj (továbbiakban: MH 83. TVZ) katonái együttesen készültek a közönség szórakoztatására. 

A toborzó ponton az érdeklődők betekintést nyerhettek a Magyar Honvédség életébe, megismerhették a Honvédelmi- és Haderőfejlesztési Program eddig elért eredményeit és a várható fejlesztéseket is. A jövő generációjának bemutattuk, miért érdemes a Magyar Honvédség kötelékét választani életpályának, legyen szó hivatásos, szerződéses, vagy tartalékos katonai szolgálatról.

Az érdeklődők URAL tehergépjármű húzó versenyen és akadálypályán bizonyíthatták ügyességüket és erejüket, az MH 83. TVZ katonái pedig technikai és harcászati bemutatókkal színesítették a rendezvény programcsokorját. 

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2