Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Kadétok látogatóban
2021.07.13. 16:21 , Kollár Aliz t. hdgy.

A BKSZC Weiss Manfréd Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium kadétjai látogatták meg alakulatunkat, ahol tudásuk bővítése céljából megismerkedtek az MH Katonai Igazgatási és Központi Nyilvántartó Parancsnokság feladataival.

A Honvéd Kadét Programban résztvevők kötelező nyári szakmai gyakorlatuk keretén belül több alakulathoz is ellátogatnak, ahol a szakmai érzékenyítés a legfőbb cél.

A diákok készséggel hallgatták elsőként Szabó Péter őrnagy (Hadműveleti és Kiképzési Osztály, főtiszt), majd Durgó Tamás alezredes (Toborzó és Érdekvédelmi Osztály, osztályvezető) összegző előadását az alakulat feladatrendszeréről. 

A látogatás második részének a szomszédos Budapesti Honvéd Sportegyesület sportpályája adott otthont, ahol a kadétok négyes csoportokban próbálhatták ki lasertag pályánkat.

Végül egy technikai fegyverbemutatón vehettek részt a tanulók, ahol CZ Scorpion EVO 3 A1 géppisztolyt, CZ P-09 és P9-RC pisztolyokat, AK-63D és CZ BREN 2A gépkarabélyokat, és repeszálló málhamellényt is kézbe vehettek. 

A tartalmas foglalkozások után pozitív élményekkel távoztak a diákok.

 

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2