Katona akarok lenni Tartalékos akarok lenni Hírek Ügyintézés Szervezet Hirdetmények Közérdekű adatok Érdekvédelem
Parancsnokságunkra látogatott a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa
2022.12.05. 12:39 , Márton Boglárka hadnagy

Kaszab Zoltán főtörzszászlós állománygyűlésen ismertette az altisztekkel jövő évre vonatkozó feladatszabását, illetve a Magyar Honvédség parancsnokának elvárásait.

Az országnak kiválóan képzett, jól felszerelt és motivált katonaállományra van szüksége – hangsúlyozta a Magyar Honvédség vezénylőzászlósa. Az altiszteknek ebben kiemelt szerepük van, a legénységi állomány vezetésére ugyanis csak megfelelő végzettségű, elkötelezett szakemberek képesek.

Kaszab főtörzszászlós beszélt a képzési lehetőségekről, mellyel kapcsolatban kiemelte: az altisztekkel szemben támasztott követelményrendszer része a folyamatos önfejlesztés; hogy a katonák jól átgondolt, határozott döntéseket hozzanak a felelősségi körükbe tartozó kérdésekben. 

 

A kiképzettség fejlesztésének meghatározó elemei a Tábori Kihelyezési Hetek, melyek idén pozitív tapasztalatokkal zárultak, így a tervek szerint jövőre folytatódnak. Hozzátette: ezek a foglalkozások jó lehetőséget biztosítanak az általános katonai képességek elmélyítésére, a fizikai állóképesség fejlesztésére.

A vezénylőzászlós megköszönte az altisztek munkáját, majd megválaszolta kérdéseiket az őket foglalkoztató témakörökben.

Fotó: Szöllősi Gergely hadnagy

toborzóirodák
Hogy segítsük a tájékozódást, kérjük az alábbi listából válassza ki azt a megyét, ahol Ön kapcsolatba szeretne lépni munkatársainkkal!
Kérjük válasszon!
naptár
hasznos linkek


honvédelem.hu hírei
kiemelt témák
Alapfogalmak
Kiképzés
Szolgálat
Katonai szolgálat igazolása
szabályzatok, dokumentumok, nyomtatványokddd
tartalom2